• E-mail cím:

Generálkivitelezés

Generálkivitelezési részlegünk tettrekészen várja
céges ügyfelek és magánszemélyek megbízásait.

Sokan nem tudják mi is az a generálkivitelezés, pedig számunkra pont ők lennének az ideális ügyfelek, hiszen a generálkivitelező képes összefogni a különböző építkezési fázisokat a tervezéstől, a teljes kivitelezésig.

Cégünk generálkivitelezési részlege vállalja cégek és magánszemélyek számára is komplett épületek megtervezését, felépítését vagy akár felújítását is. A meglévő, romos épületek bontásában is segítkezünk, így az ügyfélnek gyakorlatilag semmi más dolga nincs, csak megbízni bennünket.

Az ECO-BAU Kft. sok éves szakmai tapasztalattal vállalja emeletes családi házak, komplex irodaépületek, csarnokok, raktárépületek és nyaralók generálkivitelezését a tervezéstől az átadásig. Munkáinknál a tökéletességre törekszünk és a maximális minőséget mindig határidőre adjuk át!

Bontás

Sokszor igény az ügyfelek részéről, hogy egy vagy több meglévő épületet távolítsunk el a telekről. Kiváló szakembereink, gyorsan és pontosan végzik a bontási munkálatokat és tiszta helyszínt adnak át.

Tervezés

Valljuk, hogy a tökéletes épület a tökéletes és pontos tervezésnél kezdődik. Munkatársaink tapasztalt tervezők, akik a megbízóink igényeit figyelembe véve valósítják meg az elképzeléseiket munkájuk során.

Építés

Egyre többen vágnak bele meggondolatlanuk családi ház építésbe mindenféle tudás nélkül. Mi segítünk felépíteni a tervrajzokkal azonos épületeket sok éves szakmai tapasztalattal, határidőre, garanciával.

Felújítás

Azok számára, akik használt ingatlant vásároltak vagy meglévő házukat, lakásukat szeretnék felújítani, szintn számtalan szolgáltatást kínálunk! Legyen szó akármilyen rossz állapotban lévő épületről, mi segítünk a renoválásban!